AktueltHjelp oss å bli bedre!

Vi i Megaprint ønsker å bli bedre kjent med våre kunder og har derfor utarbeidet denne spørreundersøkelsen for å kartlegge hva dere mener vi er gode på, hva vi kan bli bedre på, og hvilke behov dere har i forhold til produkter og tjenester. Undersøkelsen består av totalt 10 spørsmål, med et begrenset antall svaralternativer pr. spørsmål.
Svar oss her ->

Megaprint har fått nye eiere!

International Corporate Art (ICArt) kjøper Megaprint og styrker sin posisjon som en ledende internasjonal leverandør av kunstproduksjon.

Ny administrerende direktør i Megaprint

Gründer og daglig leder for Megaprint AS gjennom 25 år, Sigurd Hammerstad trer tilbake. Christian Hofbauer tiltrer som ny administrerende direktør med virkning fra 1. mai 2020.

Velkommen til vår nye nettside og nettbutikk

Vi har det siste året arbeidet hardt med vår nye IT strategi som blant annet innebærer at våre kunder kan kjøpe produktene i vår nye nettbutikk. Løsningen lanseres i første omgang med begrenset antall produkter og funksjonalitet. Men vi har lagt listen høyt og nye produkter og funksjonalitet vil bli tilført kontinuerlig.

Vi er miljøsertifisert

Hensyn til det eksterne miljøet er viktigere enn noengang. Like viktig er det at arbeidsmiljøet for de ansatte er trygt og ikke skaper helsebelastning. Derfor har Megaprint gjennomført prosessen for å bli Miljøfyrtårn, og i februar i år var vi i mål og ble sertifisert.